30.11.2015 14:57

ΝΟΔΕ Χίου: «Φάσκει και αντιφάσκει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα Κεραμεία»

Την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ Χίου σχετικά με την επένδυση των Κεραμείων και την ένταξή της στη διαδικασία fast track, καυτηριάζει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου.

Όπως επισημαίνει μέσα σε αυτή, στις 7 Αυγούστου ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε με ανακοίνωσή του κατά της αδειοδότησης των Κεραμείων μέσω της fast track διαδικασίας, όταν στις 26/11 με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε τη στηρίζει αν και ενταγμένη μέσα στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο.

«Φάσκει και αντιφάσκει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Τρεις μήνες μετά της δηλώσεις κατά της αδειοδότησης της επένδυσης στα Κεραμεία, ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, κάνοντας στροφή 1800, τάσσεται υπέρ της αδειοδότησης της συγκεκριμένης επένδυσης, επιβεβαιώνοντας το γεγονός, ότι αν ήδη προ ετών ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδεχόταν» να ασκήσει εποικοδομητική και όχι στείρα αντιπολίτευση, η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός δεν θα βρίσκονταν στη σημερινή κατάσταση», σημειώνει αναλυτικά. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ