16.12.2015 19:27

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: «Η μεταφορά κοντέινερ δεν θα λύσει το πρόβλημα»

Κριτική στάση απέναντι στις επιλογές της Κυβέρνησης στο μεταναστευτικό κράτησε ο Ν. Μηταράκης που σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωσε ότι: «Η μεταφορά Conteiners από την Αμυγδαλέζα στη Χίο δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στο μεταναστευτικό αφενός από την πολιτική των ανοικτών θυρών και αφετέρου από την παντελή έλλειψη σχεδιασμού».

Μάλιστα κάνει λόγο για «απίστευτη προχειρότητα» με αφορμή τη δημιουργία hot spot «με συνοπτικές διαδικασίες» ενώ σημειώνει την ανάγκη ευρύτερου σχεδιασμού για το οποίο θα αναληφθούν σοβαρές διπλωματικές πρωτοβουλίες.

«Τέλος, τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας, και το «λουκέτο» που μπήκε στο αεροδρόμιο της Χίου για την επίσκεψη του κ. Τσίπρα, προδίδουν όχι μόνο την αμηχανία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τον πανικό της για τα αποτελέσματα της πολιτικής της», καταλήγει ο κ. Μηταράκης. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ