17.9.2015 18:48

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ανοιχτά το έργο της επέκτασης»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ

Οι δηλώσεις του πρώην Υπουργού Υποδομών Χρ. Σπίρτζη με αφορμή την ερώτηση του Politischios.gr για αεροδρόμιο και Κεραμεία μπαίνουν στο στόχαστρο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο Ν. Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για πανικό στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού ενώ σημειώνει εμφατικό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά και κεντρικά υπονομεύουν ανοιχτά την προοπτική επέκτασης του αεροδρομίου.

 «Η προσπάθεια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει άρον – άρον όσα είπε χθες ο πρώην Υπ. Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Σπίρτζης για την επέκταση του αεροδρομίου και την μεγάλη τουριστική επένδυση στα Κεραμεία είναι ακόμα μια ένδειξη του πανικού τους και της προσπάθειάς τους να κρύψουν την αληθινή τους ατζέντα.

Όλοι οι Χιώτες όμως γνωρίζουν ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει χέρι - χέρι με τον κεντρικό και ότι όλοι μαζί υπονομεύουν ανοικτά την προοπτική επέκτασης του αεροδρομίου. Ότι ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη δική του μάχη για να μην γίνει καμία μεγάλη επένδυση που θα δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας. Οι πολίτες χόρτασαν πλέον από τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά οι Χιώτες γνώρισαν πολύ καλά τις ολέθριες επιπτώσεις των πειραματισμών τους και των ιδεοληψιών τους. Γι΄ αυτό την Κυριακή θα κλείσουν αυτήν την οδυνηρή παρένθεση», αναφέρει αναλυτικά. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ