15.12.2015 17:29

ΟΕΒΕ Χίου προς Α. Τσίπρα: «Σταματάτε να κυβερνάτε μέσω «στημένων εικόνων»»

Να βοηθήσει τη νησιωτική Ελλάδα και να σταματήσει να λειτουργεί ως «εντολοδόχος ξένων συμφερόντων» καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΟΕΒΕ Χίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της οι Χιώτες μικρομεσαίοι βιοπαλαιστές αισθάνονται «απογοήτευση και οργή για το «σκηνικό» που επιχειρεί να στήσει η Κυβέρνηση με την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού με αφορμή το προσφυγικό».

«Μας είναι αδύνατον να παραμείνουμε απαθείς όταν ο συστηματικά απών από τα προβλήματα των νησιωτών κος Τσίπρας φώναζε ανερυθρίαστα παρών στην αύξηση του Φ.Π.Α. για το  νησί μας καταδικάζοντας μας σε μαρασμό την ίδια στιγμή που το τουριστικό εισόδημα αποδεκατιζόταν .

Μας είναι αδύνατο να παρακολουθούμε στημένες παραστάσεις εμπρός στο hotspot της  ΒΙΑΛ για χάριν των φωτογράφων ενώ γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι  σε αυτή τη φάση εντελώς ακατάλληλο να υποδεχθεί ανθρώπους .

Κε Τσίπρα,

Εάν δεν υπήρχαν εθελοντές και ιδιώτες θα βιώναμε σοβαρότατα προβλήματα λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων προσφυγικών ροών, δεδομένου ότι η κρατική μέριμνα ήταν τραγικά απούσα .

Σταματήστε να κυβερνάτε μέσω των «στημένων εικόνων» και της κατευθυνόμενης πληροφόρησης και σταθείτε δίπλα στο δοκιμαζόμενο νησιώτη, ώστε να καταφέρει να μείνει στον τόπο του και να μην αναγκασθεί να ξενιτευτεί.

Βοηθήστε την νησιωτική Ελλάδα ουσιαστικά και σταματήστε να λειτουργείτε ως εντολοδόχος ξένων συμφερόντων», αναφέρουν μεταξύ άλλων.  

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ