23.9.2015 9:19

Ούτε λεπτό από τα μάτια τους....

ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΔΡΙΤΣΑΣ, ΤΖΑΚΡΗ, ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε σήμερα και από την υλοποίηση των υποσχέσεων και την πρόοδο των αναγκαίων λύσεων θα κριθεί και η αποτελεσματικότητά της. Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές, αλλά με περιθώρια να τρέξει σε σαφώς καλύτερες ταχύτητες το κυβερνητικό έργο, απομένει σύντομα να φανεί τι θα γίνει στο μέτωπο των «ανοικτών» τοπικών ζητημάτων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδης είναι το «κλειδί» προκειμένου με την πίεση που θα ασκήσει και τις παρεμβάσεις του να ανοίξει την ατζέντα.

Τι μπορεί να ζητήσει σε άμεσο χρόνο;

  1. Από τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη την ολοκλήρωση της επέκτασης του αεροδρομίου με την εξαφάνιση των φυσικών και τεχνητών εμποδίων στην απαλλοτριωμένη από καιρό έκταση. Παράλληλα και σε συνεργασία με το Υπ. Οικονομίας και τον Γ. Σταθάκη να προχωρήσει η επένδυση στα Κεραμεία.
  2. Από τον Θοδ. Δρίτσα τον επανασχεδιασμό των χειμερινών δρομολογίων προς το Βόρειο Αιγαίο ώστε να μη μείνει το νησί χωρίς επαρκή και συνεχή ακτοπλοϊκή σύνδεση.
  3. Από τον αρμόδιο υπουργό για το μεταναστευτικό κ. Μουζάλα την διαρκή προσοχή της Πολιτείας στα ζητήματα των μεταναστών, λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
  4. Από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο την άμεση επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με το Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Υπάρχουν ακόμη πολλά. Ο βουλευτής όμως του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο ότι με την ευρεία αποδοχή μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις. Από σήμερα κιόλας. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ