26.11.2015 15:31

Παρέλαση-αφιέρωμα στην ανδρική υγεία από το ΑΡΤΙΟΝ

Ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος παγκοσμίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανδρική υγεία και ειδικότερα στην πρόληψη του προστάτη. Ο σύλλογος ΆΡΤΙΟΝ λοιπόν με τη συμμετοχή της Π.Ε.Σ.Α.Ε.Ν θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το βράδυ στην παραλία της Χίου μια ξεχωριστή παρέλαση προς ενίσχυση του Παγκοσμίου Κινήματος ΜΟVEMBERFOUDATION

Όσοι συμμετέχουν στην καμπάνια θα έχουν την ευκαιρία να «μεταμορφωθούν» από τα χέρια της makeupartistτου συλλόγου Λίας Κουσκουσάκη, η οποία θα βάλει με τα πινέλα της ζωγραφιστό μουστάκι στους θαμώνες των καφέ και των καταστημάτων(εφόσον φυσικά επιθυμούν συμμετοχή στο happening). Επίσης για τους πιο τολμηρούς ο σύλλογος προτείνει να έχουν μαζί τους την ξυριστική μηχανή τους(όπως συνηθίζεται σε όλο τον κόσμο) προκειμένου να ξυρίσουν επί τόπου το μουστάκι τους συμβολικά.

Παράλληλα επειδή το 2015 έχει επιλεγεί από την UNESCO,  ως Διεθνές έτος Φωτός, παραστάτες της ιδιότυπης παρέλασης θα είναι λαμπαδηδρόμοι.

Η λαμπαδηδρομία αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένες στο φως, οι οποίες θα συνεχισθούν  μέσα στο Δεκέμβριο.

 

 

Σημείο συνάντησης της  θα είναι  το κεντρικό κτήριο της Εθνικής Τράπεζας στις 20:00 η ώρα. Όσα  παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί τους και όποιο από τα παιχνίδια τους εκπέμπει φως. Στα υπόλοιπα θα δοθούν από το Σύλλογο ΄΄πυρσοί΄΄.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ