14.12.2015 14:58

Πλούσια χριστουγεννιάτικη δράση για το σύλλογο του Βασιλεώνοικου

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει Χριστουγέννων διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Βασιλεώνοικου με κατασκευές στολιδιών , παρασκευή γλυκών, παραμύθια και θεατρικές παραστάσεις.   

Η αρχή έγινε το προηγούμενο Σάββατο όπου τα παιδιά δημιούργησαν δικά τους στολίδια και παιχνίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με την Έλλη Κοντογιάννη ενώ αυτό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 16:00 τα παιδιά θα παρασκευάσουν γλυκά και εδέσματα με την Θεοδώρα Πολιτάκη.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του σχολικού κέντρου Καμποχώρων στις 18:00 το θεατρικό μπουλούκι του Βασιλεώνοικου «Ρηγάδες-Καρό» θα παρουσιάσουν το θεατροποιημένο παραμύθι του Μπάμπη Κοιλιάρη «η Αρχόντισσα και το Αηδόνι».

 

Τέλος παραμονή των Χριστουγέννων στις 19:00 τα παιδιά θα ξεκινήσουν από την πλατεία του χωριού τραγουδώντας τα κάλαντα και θα φτάσουν μέχρι την αίθουσα του συλλόγου όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή και θα προσφερθούν στους παρευρισκομένους γλυκά και δώρα, 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ