25.9.2015 13:53

«Ρόφημα» δημιουργίας στον ΦΟΒ

ΠΗΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓ. ΜΟΥΖΗΘΡΑ

Πυρετός δημιουργίας   για τους μικρούς μας φίλους από σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΦΟΒ αφού η Αγγελική Μουζήθρα υπόσχεται για μια χρονιά ακόμη να τους ταξιδέψει στα μονοπάτια της πηλογλυπτικής, της κατασκευής κούκλας, ανακυκλώσιμων υλικών και ζωγραφικής. «Τα μαθήματα ξεκινούν σήμερα στις 5:00 και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4-12 ετών. Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα συναναστρέφομαι με παιδιά γιατί έχουν απίστευτο οίστρο δημιουργίας», δήλωσε στον «π» η Αγγελική.

Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, από πηλό, και φυσικά να μυηθούν στα μυστικά της  ζωγραφικής. «Πράγματα που μας φαίνονται άχρηστα στο σπίτι όπως παλιές κάλτσες, βουρτσάκια, υφάσματα, τα μετατρέπουμε με τα παιδιά σε μικρά έργα τέχνης. Η χαρά της δημιουργία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια των παιδιών και αυτό για εμένα είναι η καλύτερη ανταμοιβή», ανέφερε η Αγγελική συμπληρώνοντας ότι περιμένει με ανυπομονησία την σημερινή συνάντηση με τους μαθητές της. «Αν έχουμε μεγάλη συμμετοχή θα δημιουργήσω και άλλο τμήμα. Πάντως οι συναντήσεις καθορίζονται κάθε Παρασκευή 17:00-18:30 στις εγκαταστάσεις του ΦΟΒ». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ