7.12.2015 12:12

Σε εγρήγορση για τα hot spot

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Να τρέξουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία hot spot για τη Χίο, και να χρηματοδοτηθούν άμεσα αυτές, ζήτησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις Βρυξέλες ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «συναντήθηκε με αξιωματούχους της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως επικεφαλής των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων στη Δ.Σ.Ο. Μίλησε σε ομάδα Ευρωβουλευτών όπου εξέθεσε αναλυτικά το πρόβλημα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών που δέχεται το νησί μας.

Απάντησε επίσης σε ερωτήματα που έθεσαν Ευρωβουλευτές, έτσι ώστε να σχηματίσουν μια πιο πιστή εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη του διαλόγου και της συνεννόησης ανάμεσα σε διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμούς και καταδίκασε το θρησκευτικό φανατισμό και τη μισαλλοδοξία ως παράγοντες εκτροφής της σύγχρονης τρομοκρατίας.

 Υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η γρήγορη προώθηση της δημιουργίας hot spots για τη Χίο και την ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης των δομών αυτών».

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ