7.9.2015 16:52

Στο παρά πέντε η χρηματοδότηση για τη συνάντηση των Ερασιτεχνικών θιάσων

Από τις συμπληγάδες της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης χρημάτων στις Περιφέρειες και στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου πρέπει να περάσει η μεγαλύτερη διοργάνωση συνεύρεσης των ερασιτεχνικών θιάσων του Αιγαίου, ένα πολιτιστικό γεγονός που ενώνει θεατρικά τα νησιά μας και συμβάλλει στην πολιτιστική ανάταση του κάθε νησιού στο οποίο πραγματοποιείται, αφού οι κάτοικοι του έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλήθος θεατρικών παραστάσεων.

Προς το παρόν έχει εξασφαλιστεί από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου πίστωση 40.000 ευρώ και δέσμευση από τον Δήμο Πάτμου για διάθεση πίστωσης 15.000 ευρώ για βελτίωση των υποδομών και άλλες δαπάνες, ώστε να φιλοξενηθεί η διοργάνωση το νησί της Πάτμου, ενώ αναμένεται ανάλογη πίστωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η συνάντηση των ερασιτεχνικών θιάσων αν, όλα ευοδωθούν είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Πάτμο από τις 22 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ