9.11.2015 17:53

Στο πλευρό Μεϊμαράκη ο Στ. Τσίφτης

Την ανοιχτή στήριξή του στο πρόσωπο του Β. Μεϊμαράκη για την αρχηγεία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε μέσω του «π» ο πρώην Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στ. Τσίφτης.

 «Στις 22 Νοεμβρίου οι Νεοδημοκράτες θα κληθούν να επιλέξουν το νέο τους αρχηγό που θα οδηγήσει το κόμμα σε άσκηση αποτελεσματικής αντιπολίτευσης και τελικά στην ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την πατρίδα μας και επομένως όλα τα πολιτικά κόμματα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένα και πόσο μάλλον η Νέα Δημοκρατία. Ένα κόμμα εξουσίας που σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει απογοητεύσεις στους υποστηριχτές μας και είναι ανάγκη η ανασυγκρότησή του αυτή την ώρα», ανέφερε ο πρώην Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Στ. Τσίφτης καλώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην αυριανή ομιλία του κ. Μεϊμαράκη στο «Ομήρειο». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ