31.10.2015 14:58

Στο στόχαστρο της ΛΑ.Ε. η απουσία Μιχαηλίδη

Την απουσία του Βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδη από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καυτηριάζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Όπως σημειώνει η τοπική επιτροπή της ΛΑ.Ε.: «Δύσκολα θα βρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χίου κάποιον να συμφωνήσει μαζί του ότι δεν είχε κανένα νόημα μια κατεπείγουσα συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου για το προσφυγικό. Και δεν εξηγείται με τίποτα η δική του απουσία, καθώς ήταν ο μόνος που έλειψε».

Επισημαίνει προσέτι η ΛΑΕ ότι «ακόμη και η συντονίστρια του κόμματός τoυ ήταν εκεί και τοποθετήθηκε επί της ουσίας, καταρρίπτοντας στην πράξη τον ισχυρισμό του βουλευτή της περί συνεδρίασης που δεν είχε νόημα και έγινε για μικροπολιτική σκοπιμότητα.

Είναι άραγε ‘πολιτική σκοπιμότητα’ το να διεκδικείται να συσπειρωθεί όλη η κοινωνία μας γύρω από ένα σχέδιο για συντονισμό, αλλά και να βγάλει ενωμένη μια κραυγή ανθρωπιάς, όταν μπροστά στη θάλασσά της πνίγονται συνεχώς μικρά παιδιά και ενήλικες πρόσφυγες;»

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ