17.9.2015 20:58

Συγκέντρωση υπεροχής

Να ψηφίσουν τη σταθερότητα και την εμπειρία και να γυρίσουν την πλάτη στους πειραματισμούς και την απειρία, κάλεσαν τους ψηφοφόρους  οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Γιάννης Ξενάκης και Πένυ Τασσοπούλου.

Από το βήμα της  κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στην πλατεία Βουνακίου, επισήμαναν ότι δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου, ότι πρέπει όλοι να συστρατευθούν στη Ν.Δ για να βαδίσει η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης.
«Τώρα πρέπει να πάμε στις κάλπες και να γυρίσουμε την πλάτη στο παρεμπόριο της ελπίδας», υποστήριξε ο Νότης Μηταράκης.
«Οι ναυτικοί ξέρουν ότι στους αποτυχημένους της πρώην κυβέρνησης δεν θα εμπιστευόμαστε ούτε τη βάρκα του πλοίου μας να κυβερνήσουν», πρόσθεσε ο Στ. Μιχαηλίδης.
«Η Χίος πλήρωσε πολύ ακριβά τη χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση», τόνισε ο Ι. Ξενάκης.
«Τα μεγάλα ψέματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κατέρρευσαν Η χώρα καλείται τώρα να πληρώσει την τυχοδιωκτική τους πολιτική», επισήμανε η Π. Τασσοπούλου.
Όλοι στο τέλος συμβούλευσαν τους ψηφοφόρους του κόμματος να μην εφησυχάσουν και να δώσουν τον αγώνα για τη νίκη μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ