3.12.2015 15:54

Τελετή αφής Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις Οινούσσες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος «Φίλοι των Οινουσσών», θα πραγματοποιήσει την παραμονή του Αγίου Νικόλα την εκδήλωση αφής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

Στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού» ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεωρ. Δανιήλ θα ανάψει τα φώτα του δέντρου όπου θα παραμείνουν αναμμένα καθόλη την διάρκεια των εορτών για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Αμέσως μετά την τελετή λήξης αφής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα επιδοθούν έπαινοι σε όλα τα παιδιά των Οινουσσών που εισήχθησαν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενώ η βραδιά θα κλείσει με τραγούδι και χορό.

Η Δέσποινα Τσουρού (τραγούδι), Βέρα Μαυρίκη (ακορντεόν), Λεωνίδας Μανές (κιθάρα-τραγούδι) και Μιχάλης Μπιζάνης (μπουζούκι) θα ταξιδέψουν μουσικά τους παρευρισκόμενους με τραγούδια γνωστών συνθετών του ελληνικού πενταγράμμου.

 

Η τελετή αφής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ