21.9.2015 0:21

«Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της Χίου» [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνοδευόμενος από την γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ ο επανεκλεγείς Βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης, εμφανώς ικανοποιημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε έτοιμος να παλέψει και να ανταποδώσει την τιμή της Χίου προς τον ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόσωπό του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Χιώτες που μας τίμησαν. Θα τους τιμήσουμε κι εμείς στο αντίστοιχο. Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ψήφος λευκής επιταγής. Θεωρώ εξαιρετικά θετικό το πανελλαδικό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, σε βάθος τετραετίας μέσα από μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που μας επιτρέπει να δώσουμε μία ώθηση στο πρόγραμμα που έχουμε αναλάβει.  Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς στην κοινωνία. Δεν κρύψαμε τίποτα. Αναλάβαμε ειλικρινή δέσμευση ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πάνε», δήλωσε στην κάμερα του «π». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ