15.12.2015 10:00

Θερμή υποδοχή στον Τσίπρα ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ

«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πλατεία Βουνακίου το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο νησί μας το πρωί της ίδιας ημέρας.

«Αποτελεί θράσος και εμπαιγμό την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τσακίζει τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα , την ώρα  που μας οδηγεί στη δουλειά μέχρι το θάνατο και αρπάζει το ελάχιστο ψωμί πάνω από τραπέζι, με τη φορολογία που τσακίζει κόκαλα , να έρχεται στο νησί μας ο Πρωθυπουργός που αποτελεί τον πρώτο «λαγό» όλων των παραπάνω.

Αποτελεί θράσος και εμπαιγμό στους αδικοχαμένους στο Αιγαίο να επισκέπτεται το νησί ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης που δίνει γη και ύδωρ στους Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστές , στο ΝΑΤΟ , που επιθυμεί να μετατρέψει το νησί μας σε hotspot, δηλαδή αποθήκες ανθρώπινων ψυχών διεκδικώντας τα τριάντα αργύρια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΔΕΔΥ.  

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ