3.11.2015 12:43

«Τους συμπαρίσταται αυτός που τους επιστράτευσε;»

ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ... ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο η ανακοίνωση που εξέδωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τα βάζεις με κάποιον και δεν κατηγορείς κάποιον για φήμες. Περιμένεις να δεις και στη συνέχεια πορεύεσαι.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε με τους συνταξιούχους ναυτικούς έξω από το γραφείο του βουλευτή Ανδρ. Μιχαηλίδη, μπαίνει στο επίκεντρο της παρακάτω ανακοίνωσης, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά υποστηρίζει ότι δεν φτιάχνει άμεσα, ότι από καιρό κατετρέψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:  

«Είναι γνωστό το ενδιαφέρον και η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή μας Χίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, στα αιτήματα των ναυτικών μας. Άλλωστε η δήλωση του υπουργού μας, Θοδωρή Δρίτσα, ότι «η απεργία είναι νόμιμη» και το κάλεσμά του προς όλους τους εμπλεκόμενους «να σταθούν υπεύθυνα και να απέχουν από κάθε ενέργεια που μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση αυτή την κυβερνητική θέση» δείχνει τον σεβασμό προς τους ναυτικούς μας και στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Αυτό το σεβασμό και την υποστήριξη στον αγώνα τους εκφράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χίου. Είναι, λοιπόν, άξια απορίας η συμπεριφορά κάποιων «φωνασκούντων» στη χτεσινή συγκέντρωση. Αντί να υποστηρίξουν, ως όφειλαν, και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, προτίμησαν να φωνάζουν απέναντι μάλιστα σε μια κυβέρνηση που δεν έχει πειράξει τίποτα από τα χρήματά τους. Αντίθετα άκουγαν με απόλυτη ησυχία την ψεύτικη συμπαράσταση ενός πρώην βουλευτή Χίου της Ν.Δ. του Στ. Κάρμαντζη. Αλήθεια θυμούνται οι ναυτικοί μας ότι επί βουλευτικής θητείας του κ. Κάρμαντζη ήταν επιστρατευμένοι; Θυμούνται ποιες κυβερνήσεις τους μείωσαν την σύνταξη στο μισό; Ποιοι ήταν αυτοί που διέλυσαν το ΝΑΤ και το έφεραν στη σημερινή κατάσταση;

 Εμείς, επειδή και θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε και συμπάσχουμε μαζί τους, τους πληροφορούμε ότι σαν ΣΥΡΙΖΑ και σαν τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτή την κατάσταση. Να γνωρίζουν όμως ότι κάτι που καταστρεφόταν για χρόνια, δεν φτιάχνεται σε έξι μήνες.

Πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των ναυτικών μας το αντιλαμβάνεται αυτό και αναγνωρίζει τον αγώνα και τις προσπάθειές μας για το καλό των ίδιων και του τόπου μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ