10.10.2015 12:06

Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Σε προσωπική υπόθεση για τον Μιχάλη Μπελέγρη, αναδεικνύεται η πρόθεση μεταστέγασης του Λιμενικού Ταμείου σε νέες εγκαταστάσεις. Οι καταγγελίες του πρώην Δημάρχου Π. Λαμπρινούδη για αδιαφανείς και μη σύννομες διαδικασίες προκάλεσαν την οργή του προέδρου του Λ.Τ., ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή συγκαλεί τη Λιμενική Επιτροπή προκειμένου να ρίξει φως στις σκιές που ακολουθούν τα λεγόμενα του κ. Λαμπρινούδη.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η λήψη οριστικής απόφαση για τη μεταστέγαση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου ενώ η συζήτηση αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μ. Μπελέγρης θα επιχειρήσει να ανατρέψει τις κατηγορίες του πρώην Δημάρχου διευκρινίζοντας ότι στόχος της πρόσκλησης ενδιαφέροντος από ιδιώτες, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία απλή διερεύνηση προθέσεων αλλά και βολιδοσκόπησης των τιμών των ενοικίων.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ